Smit brothers | Texel
Aangeboden
 

Ford Capri - RS3100 (3000GT)

Unieke kans: Uit onze privé verzameling. Ford Capri 3100RS in raceuitvoering ( wij denken overigens dat het oorsprongkelijk een 3000GT is) De auto heeft vlgns overlevering 7 jaar geraced en is daarna op kenteken gezet (1980) Na 5 jaar op straat is bij het starten met hulpkabels brand ontstaan en de motorkap; bedrading, carburateur, voorruit; dashboard en voorstoelen beschadigd.

Technische gegevens:Ford Capri 3000GT; 3.0 ltr. Essex motor; fabrieks uitgebouwd (Ford Köln) voorwielophanging met steunstangen; achterwielophanging met enkele bladveer; 9x13 BBS wielen.

Merk: Ford Capri
Type: RS3100 (3000GT)
Bouwjaar: 1973
KM: -
Prijs: SOLD
Beschrijving: Deze Capri een uitstekende basis voor een historische race toerwagen, of een zeer speciale auto voor op de straat.
Omdat de wagen maar kort op straat gereden heeft, is de carosserie en bodem niet doorgerot, er is slechts oppervlakte roest door de jarenlange opslag in een droge bedrijfsruuimte.
Wel is aan de voorkant zo te zien wel eens lichte schade geweest, maar dat is eenvoudig op te lossen, evenals het werk van een enthousiaste liefhebber die de Capri een Ferrari Testarossa look mee wilde geven :-(
Ook is er weer een compleet interieur ramen + een andere motorkap bij.

Klik op een van de foto's om een grotere versie te bekijken:
Een greep uit ons aanbod:

Suzuki RE5

Klik voor een grotere versie

Merk:

Suzuki

Type: RE5
Bouwjaar: 1975
KM-stand: -
Prijs: SOLD
Beschrijving:detail

Case L

Klik voor een grotere versie

Merk:

Case

Type: L
Bouwjaar: 1934
KM-stand:
Prijs: 7500
Beschrijving:detail

Magnus Natstraalkast

Klik voor een grotere versie

Merk:

Magnus

Type: Natstraalkast
Bouwjaar:
KM-stand:
Prijs: € 4750.-
Beschrijving:detail
";